Svatby na Smetaně

V únoru 2023 se u nás ve SmetanaQ Showroomu konala poprvé akce zaměřená na Svatby. Všichni designéři v ateliérech vytvořili speciální edice ať už pro novomanžele, tak pro hosty. Já jsem prezentovala například kimonové šaty v nových barvách, a také pánské košile z jemného tencelu. Pokud budete mít zájem o některé poklady z našich dílen, můžete se stavit u nás v 1. patře nad kavárnou od středy do soboty v otevírací době. Část produktů zde máme stále vystavených a také si můžete vyzvednout naši praktickou brožurku s bližšími informacemi a kontakty na jednotlivé designéry. Případně si se mnou můžete domluvit konzultaci i mimo otevírací dobu a domluvíme se už přímo na nejlepším řešení speciálně pro vás.

NAPIŠTE MI

Kimonové šaty se skvěle kombinují například s doplňky od Jany Rollo. Díky nim vytvoříte ještě slavnostnější outfit. Doplnili jsme je ještě šperky od Antonie Lecher, která vytváří i zajímavé šperky na nos.

Fotil Ondrej Rychnavský

Elegantní pánská košile

Tahle minimalistická košile z jemného tencelu je příjemná na nošení a i v létě se v ní budete cítit skvěle! Mohu ji ušít i přímo pro vás na míru, takže už vás nemusí trápit krátké rukávy nebo špatná délka. Silueta této košile je volnější a lehce prodloužená, která je vzdušná, ale v ramenou sedí přesně na tělo. K dispozici mám barvy materiálů jako mají kimonové šaty - bílá, béžová, modrá, šedá a černá.

Zahájení pop-upu Svatby na Smetaně

O našem svatebním pop-upu se dočtete v novém čísle časopisu MILE. Pro více informací můžete sledovat i instagram SmetanaQ Showroom.

Previous
Previous

Modern Goddess

Next
Next

Jakou vybrat variantu kimonových šatů?