Jakou vybrat variantu kimonových šatů?

Dnes bych vám ráda usnadnila výběr z variant kimonových šatů a osvětlila, která by mohla být pro vás ideální.

Osobně moc nemám ráda konfekční velikosti. Věřím, že každý jsme jiný a každý se cítí dobře v něčem jiném. Tyto šaty díky své variabilitě dávají prostor pro zavázání podle toho co vám nejlépe sedí ať už k charakteru, tak třeba k příležitosti kampak se chystáte. Způsoby zavazování vysvětlím v příštím článku, ale teď vám ukážu z jakých variant můžete vybírat.

One

Jemnost, čistota, elegance, minimalismus, klasika, perfekcionalismus

Jestli se v některých z těchto slov vidíte a máte spíš drobnější nebo štíhlou postavu, tak bych vám doporučila tuto variantu. 

Tento střih je ze všech variant nejpřiléhavější i nejkratší. Působí velmi elegantně a hodí se do práce i na večerní skleničku. Ve světlejších tónech působí šaty jemněji a čistě. V této variantě také nejvíce vynikne vaše postava i když není otevřený dekolt.

Šíře šatů je 50 cm a délka 100 cm.

 

Two

Živost, činorodost, bohémství, hravost, rafinovanost

Tento typ šatů se hodí na různé typy postav, ať už máte výraznější boky, chcete zvýraznit pas nebo naopak máte drobnější postavu a baví vás hra s drapérií. Tato varianta vás bude bavit svými možnostmi nošení, nebo si najdete tu jednu ve které se prostě cítite nejlépe. Spadlejší ramena lehce zakryjí horní část rukou, snadno v nich zahalíte co chcete schovat a zvýrazníte co máte nejraději. Díky volnějšímu střihu se v nich můžete vydat klidně na večeři a nic vás zaručeně škrtit nebude .) Nechte šaty rozvázané přes kalhoty nebo plavky a hurá na pláž nebo odpolední kávu.

Šíře šatů je 64 cm a délka 105 cm.

 

Three

Bohémství, suverenita, kreativita, zasněnost, cílevědomost 

Tato varianta má velkorysý střih a nejvíce vybízí ke hře se siluetou. Nebojíte se objemu a baví vás, jak jemný materiál krásně vlaje a vytváří zajímavé draperie? Tak pro vás by mohly být tyto šaty ty pravé. V tomto střihu se může někdo cítit trochu utopený ale pokud právě takto rozevláté šaty a hábity máte rádi, tak to budou ony! S výrazným páskem můžete vykouzlit úplně jinou siluetu a vydat se třeba i do divadla. Rafinovaným zavázáním s volnými zády budou šaty kolem vás krásně plynout ale pas můžete zavázáním zvýraznit. Tyto šaty jsou také ze všech variant nejdelší, takže pokud jste vyšší, nebo prostě preferujete delší délku tak to bude nejlepší volba.

Šíře šatů je 78 cm a délka 110 cm.

 

Your variant / Vaše varianta

Pokud se vám šaty líbí ale potřebujete poradit, případně vytvořit variantu přímo na vás třeba v jiné délce, tak se mi ozvěte. Můžete si se mnou i domluvit schůzku a pomůžu vám zvolit nejvhodnější řešení, abyste se ve vašich šatech cítila skvěle.

Napište mi
Ukázat všechny varianty kimonových šatů

Doufám, že vám článek pomůže v rozhodování a příště vám ukážu jak šaty vázat.
Hezký den přeji,
Hana

photo Ondrej Rychnavský
muse & installation Anna Ruth

Previous
Previous

Svatby na Smetaně